Monpelje je Miću doneo veliku radost

Stevan doneo sreću drugaru, a sada je dočekao svojih pet minuta!

Ova priča se dogodila negde u ovo vreme prošle godine. Drugar koji voli da igra slotove je na moju inicijativu prvi put uplatio na meridian.rs.

Ja sam mu rekao, što da ides u kladionicu kad kući za računarom možeš da igras super slotove. On me posluša i uplati 2000 dinara na račun. Dolazi sutradan i kaže mi: “Hajde idemo, častim te piće. Tvojom zaslugom sam zaradio 4000 dinara! Igrao sam neki slot “Lucky Leprechaun” i nakon sat vremena igranja i okretanja krugova sa ulogom 10 dinara popeo sam se od 2,000 do 6.000“.

Prođe taj dan i jos dvadesetak dana i događa se čudo! Zove me isti drugar sav usplahiren, govoreći da nije ni znao da je igravši pomenuti slot dobio vaučer za promociju i da su ga upravo zvali iz Meridiana i rekli da je dobio apple watch.

Mislio sam u početku da se šali sa mnom ili da se neko šali sa njm.,Ipak otišao sam na fejsbuk stranicu Meridiana i video ime mog drugara kao dobitnika glavne nagrade!

Od tada ja ne propuštam ni jednu promociju Meridiana. Nisam do sada imao naročite uspehe ali se nadam da je i moj srećković tu negde.

Ovu sjajnu priču dobili smo od Stevana R. (broj računa 1245624) i ona je sedma u serijalu “Moja priča”. Stevan je nagrađen sa 5.000 dinara na bonus računu i tako je dočekao “svog srećkovića”. Ako ti imaš neku zanimljivu priču iz kladionice ili anegdotu koju bi hteo da podeliš sa nama piši nam na mojaprica@kladionicameridian.com.

Naredna priča izlazi 11. novembra, pošalji nam neki svoj doživljaj ili anegdotu iz kladionice i očekuj nagradu!