Srbija Mitrović Newcastle

Stojković ili Mitrović? Duel engleskih velikana i srpskih reprezentativaca

Aleksandar MItrović i Vladimir Stojković zajedno su igrali u reprezentaciji i Partizanu, a sada igraju jedan protiv drugog.

Njukasl je prvi na tabeli i deluje da će bez problema uspeti da se ponovo plasira u Premijer ligu. “Svrake” jedino strahuju od Brajtona koji ima samo dva boda manje od njih.

Sada je Njukasl u seriji od pet uzastopnih pobeda i želi da nastavi sjajnu seriju rezultata. Nažalost Aleksandar Mitrović igra jako malo, jer Rafa Benitez forsira formaciju sa samo jednim špicem.

Mitrović je i dalje idol navijača, ali zbog sjajne forme Dvajta Gejla on nema mnogo šanse da se istakne.

Vladimir Stojković sa druge strane brani za Notingem Forest, koji je zaređao tri poraza. U poslednjih šest mečeva je samo jednom sačuvao svoju mrežu, ali to je najmanje njegova krivica. I pre nego što je stigao Forest je redovno primao mnogo golova.

Zbog toga je Forest na 16. mestu na tabeli i na ovom meču zbog toga odigrajte 2. Meridianbet je dao odličnu kvotu – 1,83. Još ako to ukombinujete sa 3+ s obzirom na odbranu “Šumara” i napad “Svraka” dobitak je još veći. Njukasl je na šest od osam gostovanja dao bar dva gola, tako da im dobrih rešenja napred ne nedostaje.

Mi se nadamo da će se na ovom meču Stojković istaći, a da će Aleksandar Mitrović konačno dobiti šansu da pokaže koliko zna. Meč počinje od 20:45.