Super liga: Tošić u sastavu, Partizan spreman za novu pobedu!

Super liga: Tošić u sastavu, Partizan spreman za novu pobedu!

Ako bismo pitali Partizan, vreme za nastavak prvenstva Srbije ne bi moglo da bude bolje – plasmanom u UEFA Ligu Evrope je ostvaren veliki uspeh, fudbalska javnost je oživela odličnim rezultatima reprezentacije, a u klub je stiglo nekoliko novih pojačanja.


Kada se na sve to nadoveže činjenica da je Mladost iz Lučana Crno-belima u Beogradu samo dva puta zatresla mrežu i izgubila svih 11 susreta, jasno je zbog čega je Meridianbet kvota na pobedu gostiju velikih 15!

Partizan

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Zoran Tošić ponovo u Partizanu, a on bi trebalo da već u duelu sa Mladošću pokaže nešto iz svog repertoara kojim se odlikovao igrajući i u Ligi šampiona za moskovski CSKA. Zajedno s njim pred sam kraj prelazog roka u redove šampiona su stigli Nemanja Antonov, Milan Mitrović i Ognjen Ožegović, pa će Miroslav Đukić imati na raspolaganju izvanredan sastav koji bi trebalo da iznese teret teškog ritma od dve utakmice nedeljno koji očekuje šampiona u narednom periodu.

Domaćinu će nedostajati Sejduba Suma koji će zbog povrede propustiti naredne dve nedelje.

Zanimljivo je da je sadašnji trener Mladosti Nenad Milovanović svojevremeno kao igrač nastupao za isti tim 1996. godine kada su Plavi na svom debiju u šampionatima Srbije u istorijskom okršaju dva tima na svom terenu uspeli da pobede Crno-bele sa 1:0!

Kada bi Lučanci u subotu uveče ponovili takav rezultat, to bi bilo vredno prvog trijumfa na stadionu Partizana!


25.8.2017. Ko ima prolaz ka evropskom zimovniku, Partizan ili Zvezda?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *