Super liga: Zvezda Radniku isporučuje samo ''petarde''!

Super liga: Zvezda Radniku isporučuje samo ”petarde”!

Čukarički je bio prava provera karaktera koju je Crvena Zvezda uspešno prošla, a zahvaljujući neočekivanom remiju Partizana sa Spartakom, učvrstila svoj vodeći položaj na tabeli Super lige ”malterom” čija vrednost sada iznosi šest bodova.


Iako Vladan Milojević odriče ”pravo” na umor svojim fudbalerima koji su opterećeni napornim ritmom u kojem se smenjuju mečevi u Evropi i domaćim takmičenjima, ni on ne može a da ne razmišlja o tome koji je način najbolji da ekipu održi na visokom nivou spremnosti i motivacije.

Umor može da bude uzrok povrede koje Milojeviću sigurno nisu potrebne u periodu koji predstoji i u kome će Crvena Zvezda odigrati jedan od onih mečeva za koje se često kažu da mogu da definišu celu sezonu.

Crveno-belima je do okršaja sa Kelnom u UEFA Ligi Evrope preostalo još dve utakmice, od kojih je prva duel sa Radnikom u sredu uveče na stadionu ”Rajko Mitić”.   Neki od fudbalera će sigurno biti pošteđeni napora ove utakmice, a na terenu bi od početka trebalo da se nađe i Rikardinjo. U početnoj jedanaestorci bi takođe trebalo da vidimo i kapitena Milijaša, zatim Milića i Frimponga, a pretpostavlja se da će se među onima koji će se odmoriti biti Boaći, Le Talek, Kanga, Rodić i Stojković, verovatno i Donald.

ZvezdaDuel sa Zvezdom je prilika za Radnik da pokaže da može mnogo bolje nego što je bio slučaj sa dva prethodna gostovanja na istom mestu. Pre nepune dve godine Surduličani su ispraćeni iz Beograda sa pet golova u mreži, a da nijednom nisu uzvratili, da bi se isto ponovilo i prošlog avgusta. Radnik je na isti način stradao i ovoga leta, ali na Gradskom stadionu u Surdulici, pa nije teško zamisliti kolika je želja fudbalera trenera Krunića da bar jednom zatresu mrežu velikog protivnika.

Meridianbet kvota da će gosti to i uspeti je 2,60, a da će to učiniti prvi je 6,00. S obzirom na njihovu motivaciju, kao i želju da se pred Milojevićem pokažu oni igrači domaćeg tima koji manje dobijaju šansu, predlog za tip je po dva gola u oba poluvremena!


26.11.2017. Lako je bilo u Borisovu, neka Zvezda izdrži na Banovom brdu!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *