fk_hajduk_curug

Super reporter – radovan225

Hajduk – Tvrđava

Predvođeni novim trenerom Zoranom Blažicem popularnim Blažom, fudbaleri Hajduka iz Čuruga, odneli su tri boda na teškom gostovanju u Baču protiv lokalnog kluba “Tvrđava”.

Već po tradiciji odigrana je tvrda utakmica, sa vrlo malo uzbuđenja, igra se uglavnom vodila na sredini terena, koji je zbog kiše koja je padala prethodnog dana bio u vrlo lošem stanju, pa se nije ni moglo očekivati mnogo atraktivnih i lepih poteza. U prvom poluvremenu domaćin je prvi put pripretio tek u 37. minutu utakmice kada je posle kornera i šuta glavom Ivanovića, lopta pogodila stativu. Igraci Hajduka su uglavnom napadali po levoj strani, pa je posle jedne takve akcije i centaršuta Radanovića u 43. minutu, Saša Bogunović iz izgledne situacije pogodio samo spoljni deo mreže.

U drugom poluvremenu igrači Hajduka su krenuli sa malo agresivnijom igrom sto je već na početku rezurtiralo da za nepunih 10 minuta, čak tri igrača budu opomenuta žutim kartonima od strane sudije, koji je iako je bilo mnogo pritisaka na njega i od strane domaćih i gostujućih igrača svoj posao odradio na vrhunskom nivou. Domaći su u 67. minutu imali najbolju šansu na utakmici kada je Ilić izašao sam pred golmana gostiju koji je iz tog duela izašao kao pobednik i svojom odbranom spasio svoj tim. Pet minuta pre kraja tačnije u 85. minutu iz jedne akcije koja nije mnogo obećavala, posle neuspele ofsajd zamke fudbaleri hajduka su se našli u izglednoj prilici, tacnije Bogunović koji je prodorom po levoj strani došao oči u oči sa golmanom domaćih i posle odlične finte zakucao loptu u gornji desni ugao gola domaćih za vođstvo gostiju od 0:1.

To je ujedno bila i poslednja prilika na utakmici koja je odigrana pred ne više od pedesetak gledalaca, koji ruku na srce i nisu videli Bog zna kakvu fudbalsku predstavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *