Švajcarska bila pobednik u devet poslednjih utakmica na svom terenu!

Švajcarska bila pobednik u devet poslednjih utakmica na svom terenu!

Snovi koje je Severna Irska sanjala da sa prvenstva Evrope u Francuskoj mogla da ”produži” i na Svetski kup u Rusiju, skoro da je ugasila Švajcarska koja ih je u prvom meču baraža savladala u Belfastu rezulatom 1:0.


Naravno da nikada nije gotovo dok to zaista nije, pogotovo u fudbalu, ali je prednost koju Švajcarska ima zaista velika. Pogodak je postigao Rikardo Rodrigez i time uveća šanse da se njegovoj selekciji ostvare maštanja identična onima koje imaju Severni Irci.

Švajcarska je takođe bila učesnik UEFA prvenstva Evrope prošle godine gde je prošla grupu, ali je u prvoj utakmici nokaut runde ispala od Poljske posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca.

Trener domaće selekcije Vladimir Petković će na teren Sent Jakob parka u Bazelu najverovatnije izvesti sastav koji je ostvario vrednu pobedu u prvoj utakmici, dok će Majkl ONil biti bez suspendovanog Korija Evansa koji je verovatno neopravdano dobio žuti karton, kao i bez povređenog Stjuarta Dalasa.

Švajcarska je na svom terenu praktično nepobediva, bar poslednje tri godine, odnosno od poraza od Engleske, posle čega je usledio niz od devet pobeda!

Sa druge strane, Severna Irska je pobedila na dva od tri poslednja takmičarska gostovanja primivši u tom periodu samo jedan gol.

Predlog za tip ide u tom smeru – što manji broj golova, a Meridianbet kvote pogledajte ovde.


9.11.2017. UEFA baraž: Severna Irska ne pada u Belfastu ako se protivnik ne zove Nemačka!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *