Arsenal

Sve je jasno, Arsenal popravlja gol razliku

Arsenal je bio najefikasniji tim prošlog kola pošto je pregazio Ludogorec sa 6:0, a sada gostuju u Bugarskoj gde će se neki igrači odmoriti.

Na bekovima će biti Gibs i oporavljeni Dženkinson, a može se očekivati da i Žiru počne meč. Pitanje je i da li će Sančez i Ozil startovati za Arsenal jer je Venger video da lako može da savlada Bugare. Sada se čeka da se uzmu tri boda, a Ludogorec iščekuje duel sa Bazelom u kome će odlučiti ko ide u LE.

Arsenal će ovde lako doći do pobede, a to iskombinujte sa 3+ da pojačate kvotu jer će sigurno biti golova.

U drugom meču te grupe Bazel se nada da će uzeti bar bod PSŽ-u, ali će se to teško desiti.PSŽ ima probleme u Ligi 1, ali je grupa u LŠ takva da bez problema dolazi do trijumfa. Arsenal i PSŽ će “zaratiti” za prvo mesto, Bazel i Ludogorec za Ligu Evrope, a kvota na dvojku je dovoljno velika da ne morate da je vežete ni sa čim.

Atletiko Madrid priča svoju standardnu priču u Ligi šampiona. Sa tri puta po 1:0 došli su do devet bodova i nadomak prolaska dalje, Pobeda nad Rostovom bi im i matematički osigurala prolaz i to će se desiti na Visente Kalderonu.

U poslednje vreme imaju u Španiji neočekivano efikasne mečeve (7:1 protiv Granade, 4:2 sa Malagom), ali ovde je sigurno odigrati 1. Ipak kvota je mala, tako da pretpostavljamo da će  biti i 0-2 jer bi ipak bilo previše da Atletiko veže dve goleade.

PSV sa šestoricom povređenih igrača dočekuje Bajern i nema mnogo čemu da se nada. Bajernu nedostaju Riberi i Ćavi Martinez, ali oni ne brinu prevše s obzirom na to da će ih zameniti Humels i Arjen Roben.  Dvojka uz 3+ je naš predlog sa kvotom 1,85