Endi Mari Doha tenis

Tenis je počeo, Doha nudi sjajne parove

Dok svi čekamo da Novak odigra meč drugog kola turnira u prestonici Katara, Doha nam nudi mnoge sjajne parove već u današnjem programu.

Novak igra svoj meč u sredu, a pre toga je tu mnogo mečeva koji obećavaju odličan tenis i dobru zabavu. Veteran Ivo Karlović uprkos tome što je u 37. godini života još uvek je u prvih 20 tenisera na svetu.

Sada se sastaje sa Iljom Marčenkom koji je na ATP listi tek 74. Ovo je deo sezone u kojem Karlović želi da odigra dobro. Odgovara mu tvrda podloga, odmoran je i trebalo bi da sve ovo završi u dva seta. Meridianbet kvota na tačan rezultat 2:0 je 1,75. Karlović se nalazi na vrhu dela žreba gde igra Novak, tako da bi u polufinalu mogao da mu bude rival.

Andrej Kuznjecov igra sa Congom, a Francuz koji zna da iznenadi i najbolje tenisere sveta ima i naviku da ponekada kiksira. Ipak na samom startu sezone ne bi smelo da bude problema da Conga savlada Kuznjecova, odigrajte na harizmatičnog Francuza.

U meču Marija i Šardija predlažemo igru na gemove. Granica je 18,5 što znači da bi Šardi u meču na dva seta trebalo da osvoji sedam gemova. To ipak deluje kao preveliki zalogaj za njega, tako da bi manje gemova bila prava igra u ovom meču.

Tomaš Berdih u poslednjem meču dana igra sa 128. reketom sveta Italijanom Alesandrom Đanesijem. Njemu je Doha turnir na kome je i samo pojavljivanje veliki uspeh, pa zato niko ne očekuje da će iznenaditi Čeha.

Ovde je granica gemova 19,5 i tu kao i u meču Endija Marija savetujemo da odigrate na manje gemova.