utakmice

Tiket čist kao suza – Liga izuzetnih kvota ponovo nagrađuje!

Dobitan tiket u Meridian Ligi izuzetnih kvota za čistu desetku! Uvećane kvote su u ovom slučaju obradovale kladioca koji je na tiket stavio deset parova ove promotivne igre i sve pogodio!

kvota
Ukupan koeficijent je 739.69, što je znatno više nego u standardnoj ponudi, a tipovi su ravnomerno podeljeni: pet puta je pogođen konačan ishod, a pet puta ukupan broj golova. Takođe je zanimljivo je da je u tipovima na golove kladioc samo jednom stavio znak 3+, a četiri puta od 0-2 gola!
Svi mečevi su odigrani u utorak, osim duela Kristal Palas – Everton koji je igran dan kasnije.
Ostrvskom fudbalu pripada sedam utakmica, dve su iz austrijske Erste lige, a najzvučniji par je svakako utakmica Lige šampiona Mančester Siti – PSŽ.
PSŽ je morao da pobedi, što nikako nije mogao da učini bez postizanja golova, a to je upravo ono u čemu ga je Siti neutralisao, pa je predviđeni tip 0-2 gola zaokružen bez problema!
Liga izuzetnih kvota je ponudila odličan koeficijent (1.93) za isti tip i na meču Premijer lige Kristal Palas – Everton, gde je na kraju bilo više crvenih kartona (1) nego golova.
Ni preostala dva para sa znakom 0-2 gola nisu došla u opasnost da probiju granicu pošto je na mečevima Nots Kaunti – Hartlpul i Invernes – Harts postignut ukupno jedan gol, a kvote su bile izvanredne!
Najviše preznojavanja je bilo baš na najmanjoj kvoti na tiketu, jer je umesto da dođe do lake pobede protiv Redinga, Midlsbro svog rivala savladao tek u četvrtom minutu zaustavnog vremena kada je postignut konačan rezultat 2:1!