Tiket da ne poveruješ sopstvenim očima!

Tiket da ne poveruješ sopstvenim očima!

Pa ovo je tiket da se urami i okači na zid! Ovako nešto se izuzetno retko viđa, jer je i jedan pogođen tip sa tačnim rezultatom dovoljan razlog za hvalu, a ovde imamo čak tri! Vlasnik tiketa mora da ni sam nije verovao rođenim očima!


Razlog zbog čega se kladioci opredeljuju za pogađanje tačnog rezultata na utakmicama su uglavnom dobre kvote, što je slučaj i sa Meridianbet koeficijentima na ovom fenomenalnom listiću.

Ukupna kvota je preko 4600, a interesantan je i izbor mečeva  – jedan iz Serije A (Atalanta – Fiorentina), jedan iz nemačkog Regionala (Muselvic – Kotbus) i još jedan iz Italije, ali iz Lega pro lige (Ređiana – Padova).

tiket

Kvota pomnožena sa ulogom je kladiocu donela dobitak zbog čega će protekli vikend uvek pamtiti, a sigurno i mečeve i tipove koje je odabrao.

U Bergamu je domaćin navaljivao, imao skoro dvostruko više šuteva na gol (16:9) ali je rezultat ostao na “zakucanih“ 0:0.

Nekadašnji Bundesligaš, Kotbus, svoje bitke trenutno vodi u Regionalu, ali se bori za ulazak u treću ligu. Bio je favorit za pobedu protiv Muselvica, a osim tačnog rezultata (1:2) na tom susretu je viđen i najteži prelaz, iz 1 u 2!

Ređiana i Padova su sav posao završili za dva minuta, odnosno u 8. i 10. minutu prvog dela igre kada su postigli po gol za 1:1, što je rezultat koji se nije menjao do kraja utakmice, kada je tiket postao dobitan, a slavlje moglo da otpočne!