Kada se pogodi Dupla pobeda, tiket obavezno završi na kasi!

Tiket kome je do sreće falilo samo tri minuta!

Tri minuta u jednom danu ne znači ništa posebno, ali ponekad je to vreme dovoljno da se ispuni tiket i požuri do Meridian pulta za uplatu! Međutim ponekad tri minuta dele tiket od dobitka do gužvanja i ”arhiviranja” u obližnju korpu!

tiket
Na ovom vidimo primer jednog kome je nedostajalo kratka tri minuta da usreći svog vlasnika. U pitanju je tiket sa pet odličnih prelaza, četiri iz iksa i jedan iz znaka u znak, u ovom slučaju se to odnosi na utakmicu Jang Bojs – Lozana koja je došla iz keca, a domaći su status ubedljivog favorita potvrdili sa 7 golova u mreži Lozane!
Remi Lestera i Arsenala u drugom kolu Premijer lige je bio prilično realan rezultat, kao i pobeda Čelzija koja je došla po planu kladioca, mada su Plavci do trijumfa stigli u poslednjih 10 minuta utakmice.
Ne malo iznenađenje je priredio Hal, koji je sezonu započeo u ogromnim problemima, sa samo 13 fudbalera na raspolaganju privremenom treneru. Tigrovi su ostvarili i drugu pobedu, a posle šampiona, ovoga puta je žrtva bio Svonsi! Kvota za pobedu Hala iz iksa je bila odlična – 10.50.
Slavlje kladioca je pokvario Lil koji se mučio sa Dižonom, a tako je po zamisli kladioca trebalo i da ostane. Međutim, tako nije mislio vezista Sankare koji je u 87. minutu doneo slavlje svom timu, ali ne i vlasniku ovog tiketa.