dobitak

Tiket odličan, ali Arsenal nije izdržao

Odličan tiket sa odličnim kvotama i sjanim izborom parova i prognoza. Međutim, ima samo jedan mali nedostatak, za koji je kriv Arsenal koji nije izdržao na Etihadu!
Lepih šest parova na kojima se po tri puta našao prelaz iz iksa i Dupla opklada (u ovom slučaju kombinacija duple šanse i GG) su doprineli da ukupni koeficijent bude čak 1418.42.

tiket
Nica je ostala na vrhu tabele francuske lige zahvaljujući pobedi nad Dižonom koju je u drugom poluvremenu obezbedio Baloteli.
Bajern se nije previše trudio u duelu sa poslednjeplasiranim Darmštatom, a da stvari ipak dođu na svoje mesto pobrinuo se Daglas Kosta u 71. minutu. Njegov pogodak je ostao jedini gol na utakmici.
Totenhem nije dozvolio iznenađenje u okršaju sa Barnlijem, međutim, pobeda je ostvarena tek u drugom delu igre, baš kao što je i trebalo da ovaj tip postane dobitan.
Ajaks i PSV su sa po jednim golom posle odmora podelili bodove, kao i Osmanlispor i Galatasaraj, s tim da su Žuti-crveni izbegli razočaranje svega nekoliko minuta pre kraja susreta.
Nažalost, iako je poveo golom Volkota već u 5. minutu, Arsenal je u drugom poluvremenu primio čak dva gola ne uspevši da uzvrati nijednom, pa je ovaj odlično osmišljen tiket ostao bez adekvatne nagrade.