Srbija Crna Gora

Tip dana? U21 Crna Gora lako do pobede uz sjajnu kvotu!

Mladi „Sokolovi“ imaju paklen raspored u poslednje vreme, od 20:30 časova Crna Gora će dočekati Gruziju u trećem meču za sedam dana.

Prvo su sa 2:1 poraženi od Ukrajine, da bi potom savladali U21 tim Slovenije sa 3:2, a sada se sastaju sa Gruzijom – kvote za taj meč su odavno spremne!

Glavne uzdanice tima su braća blizanci Oliver i Matija Šarkić. Obojica su rođeni u Engleskoj, jedan igra na mestu napadača dok je drugi golman. Oliver je u prethodna dva meča postigao dva gola, dok Matija nije uspevao da sačuva svoju mrežu.

Još jedan mladi as vredan pažnje je i 17-godišnji napadač Zete Nikola Krstović. On je ove sezone zaigrao za prvi tim kluba iz Golubaca i na 19 mečeva je imao sedam golova i jednu asistenciju. Za U21 tim Crne Gore je u meču sa Slovenijom bio dvostruki strelac.

Skoro svi igrači Moldavije igraju u domaćem prvenstvu i ne poseduju neki preterani kvalitet. Ipak, porozna odbrana Sokolova bi mogla da im dozvoli da se razmašu i postignu bar jedan gol na meču.

Ipak, jedan gol gostima nikako neće biti dovoljan za pozitivan rezultat i teško da ovde mogu da se nadaju bilo čemu osim časnog poraza.

Crna Gora uigrava svoj mladi tim, koji je tokom godina proizveo novu generaciju A reprezentativaca poput Jovovića, Kosovića, Jankovića i Luke Đorđevića. Deluje da i u ovom timu ima momaka koji bi vrlo brzo mogli da se nađu na spisku selektora Ljubiše Tumbakovića.

Dok cela Crna Gora čeka septembar i ključni duel kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji protiv Danske mladi „Sokolovi“ će dokazati javnosti da mogu da na kvalitetan način odmene sadašnju generaciju.

Uz kec koji je siguran treba odigrati i 3+ jer je u prethodnim mečevima mladi tim Crne Gore dokazao da pre svega gleda ka napadačkoj strani, a da odbrana nije jača strana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *