Crvena zvezda Barselona

Tip dana:Barselona i Makabi revijalno, sa manje koševa

Barselona i Makabi igraju meč Evrolige koji apsolutno nema nikakvu važnost, ali bez obzira na to se na tom meču krije apsolutni tip dana.

Pred nama je još jedan dan u kome nema previše sportskih događaja za klađenje, a u takvoj situaciji ovaj meč je prava prilika za dobitak. Dva velikana evropske košarke su ove sezone itekako razočarala i sada igraju revijalne mečeve.

Odavno ni Barsa ni Makabi nemaju šanse da prođu dalje i igraju rasterećeno. Doduše i dalje se ne nazire nekakav sistem u njihovoj igri. Barselona škripi u napadu, a Makabi u odbrani i tako je cele sezone.

Ipak za razliku od „Ponosa Izraela“ koji je kao na traci menjao igrače i trenere i kod koga se nikakav sistem ni ne nazire, Barcokas uspeva da popravi neke stvari u timu iz Katalonije. Zato i Meridianbet kvota na 1 jeste 1,25 i Barsa je veliki favorit na ovom meču.

Uz sve to Makabiju su povređeni neki igrači, a oni su daleko od blistave forme čak i u Izraelu i mogli bi da izgube još jednu titulu ako se ne desi nešto revolucionarno u Tel Avivu.

Osim što verujemo da će pobediti Barselona, verujemo da će Katalonci nametnuti i svoj stil igre. Biće to utakmica na malo poena, kao što je bila ona sa Crvenom zvezdom.Zbog toga je manje poena od granice 158,5 apsolutni tip dana.

Barsa će ovde pobediti, a Jorgos Barcokas će ostati u timu u kome će naredne sezone graditi potpuno drugačiju ekipu. Sa druge strane i pored velikog budžeta za Makabi se ne naziru bolji dani. Bivši šampion Evrope je u rasulu, a ne izgleda ni kao da u Izraelu imaju plan za narednu godinu.