Ana Ivanović

Trudnoća, kraj karijere ili nešto treće? Kladi se na to šta će Ana Ivanović saopštiti!

Ana Ivanović je na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici objavila da će danas od 19 časova saopštiti svojim navijačima jednu važnu vest.

Svi se pitaju šta će to srpska teniserka reći? Kolaju svakakve glasine, a Meridianbet je rešio da vas obraduje kvotama za najrazličitije moguće scenarije!

S obzirom na to da je Ana Ivanović  nekada bila prva teniserka sveta, a ovu godinu je završila na 63. mestu WTA liste iako joj je tek 29. godina odavno se priča o njenom povlačenju iz tenisa. Kvota na to je 1.85!

No, ako verujete da će srpska lepotica opet ući u vrh ženskog tenisa, postoji ponuda i za to! Meridianbet kvota da će Ana Ivanović izjaviti da je najbolja je 1,60, a za njenu tvrdnju da će opet biti broj jedan koeficijent je 2,40.

Ako verujete da će otvoriit školu tenisa upetostručićete svoj ulog, a Anina izjava da osvaja Super slem vredi 3,00.

Što se tiče sporta možete se kladiti i da će Ana izjaviti da voli Partizan. No s obzirom da se zna koliko je privržena “crno-belom”, to je jedna od najmanjih kvota.

Njena veza sa Bastijanom Švajnštajgerom je dobila mnogo pažnje u prethodnim mesecima, a sada se sumnja i da će na fejsbuku saopštiti nešto vezano za ljubavni i porodični život. Kvota da je Ana Ivanović trudna je 1,10, a ako to porekne pri obraćanju u 19 časova onaj ko se na to bude kladio utrostručiće novac.

Ana Ivanović

Postoji još nekoliko kvota vezanih za Anu i Švajnija: da se razvode (50.00), da je prevarila svog muža (25,00), te da uzima nemačko državljanstvo (4,50).

Meridianbet će vam ponuditi i neke egzotičnije igre poput toga da će Ana izjaviti da je zaljubljena u Novaka Đokovića, da joj je omiljeni pevač Đani, da će joj se pas zvati Pjer ili čak da ulazi u neki rijaliti šou!

Znaš šta će Ana Ivanović saopštiti od 19 časova? Kladi se u Meridianu, a ako misliš da pravog odgovora nema u našoj ponudi potraži ga preko Slobodne igre!