Uhvaćeni prelazi iz snova, ali tiket ostao bez dobitka!

Turbo isplata za miran san!

Evo još jednog izvanrednog primera kako se na najbolji način koristi Turbo isplata koja daje mogućnost da se naplati dobitak kada su na tiketu pogođeni svi tipovi pre početka poslednjeg događaja.
Na ovom spektakularnom tiketu je takođe iskorišćena još jedna iz široke palete Meridian promocija – Bonus kvota! Ona je iskorišćena na paru španske Segunde, Alaves – Lugo a njen koeficijent koji je bio 2.15, doneo je ukupnu kvotu od spektakularnih 1515,93!
Naravno da je za pogađanje potrebna i sreća, a ona je kladioca obilato poslužila na utakmici Midlsbro – Hal koja je u X-1 došla tek u zaustavnom vremenu golom koji je za domaći tim postigao nekadašnji fudbaler Lestera Dejvid Nudžent!

Turbo
U Gelzenkirhenu je takođe bilo napeto, ali je Šalke ipak uspeo da savlada Menhengladbah rezultatom 2:1, takođe iz X-1.
Dostojni predstavnik Cvajte na tiketu je bio par Union Berlin – Braunšvajg, na kome je tražen isti znak, a domaćin je trijumfovao rezulattom 3:1.
Aue je deklasirao Halešer u meču treće nemačke lige (4:0), što je bilo i više nego dovoljno da ispuni zahteve tipa 1&3+.
Kladioc kao da je predosetio probleme vezane za utakmicu Alaves – Lugo koja se igrala dan kasnije i na kojoj mu je bilo potrebna pobeda domaćina. Nije se puno dvoumio i iskoristio je prednosti Turbo isplate i naplatio tiket sa kvotom od 705,08, što se ispostavilo kao pun pogodak, jer je utakmica završena rezultatom 0:0!