UEFA Liga šampiona: i jedne i druge pobeda vodi dalje!

UEFA Liga šampiona: i jedne i druge pobeda vodi dalje!

U poslednjoj utakmici grupne faze koju će videti publika na legendarnom Enfildu, sastaju se Liverpul i Spartak iz Moskve sa jedinstvenom idejom, a to je da posle okršaja proslave plasman u nokaut rundu UEFA Lige šampiona.


Trijumf znači i kartu za nastavak takmičenja, možda i prvo mesto u grupi uz odgovarajući rezultat susreta u Mariboru gde istoimenom domaćinu u goste dolazi Sevilja. Liverpul bi čak mogao da završi i u neželjenoj Ligi Evrope ako izgubi od Spartaka, a Sevilji se to ne dogodi u Sloveniji.

Samopouzdanje je na visokom nivou u ekipi Jirgena Klopa, što pogotovo važi za napadače koji su u prethodna dva susreta Premijer ligi bili nemilosrdni prema svojim domaćinima: Stouk je dobio tri komada, dok je Brajtom loptu iz mreže vadio čak pet puta!

Firmino, Kutinjo i Mohamed Salah se nalaze u izvanrednoj formi, a na terennu trenutno ostavljaju utisak trojke koja je sposobna da bez problema nadigra i najčvršće odbrane u UEFA Ligi šampiona. U poslednjih deset takmičarskih mečeva, Liverpul je postigao čak 33 gola, odnosno najmanje tri u čak osam mečeva u navedenom periodu!

Meridianbet kvota da će Spartak na Enfildu osvojiti sva tri boda je 11,00 što na prvi pogled deluje veoma privlačno pogotovo ako se ima u vidu da su Rusi na svakom meču grupne faze postigli bar po jedan gol.

Spartak doduše u tri prethodna okršaja sa Crvenima nije uspeo da pobedi, ali pod motivom da ih pobeda vodi u željenu nokaut rundu, ni šampiona Rusije ne bi trebalo potceniti. Uostalom, ova ekipa je od sredine avgusta odigrala 19 takmičarskih utakmica, a poražena je samo u Sevilji.

Meridianbet ponuda za ovaj susret se nalazi ovde.


13.9.2017. Liverpul spremio osvetu za Sent Jakob park!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *