UEFA U19: Engleska, Nemačka i Holandija se bore za dva mesta u polufinalu

UEFA U19: Engleska, Nemačka i Holandija se bore za dva mesta u polufinalu

Portugal i Češka su završili posao oko plasmana u polufinale UEFA prvenstva Evrope do 19 godina, a za preostala dva mesta konkurišu Engleska, Nemačka, Holandija i Bugarska, odnosno cela grupa B.


Jasno je da su kada je u pitanju Bugarska koja je jedina bez bodova radi samo o matematičkim šansama, ali one ipak postoje pred nedeljne mečeve u kojima se sastaju Holandija – Bugarska i Engleska – Nemačka.

Ako se Bugarskoj otpišu i te takve šanse pošto je veliki autsajder u duelu sa Narandžastima, ali joj ipak zadržavajući pravo da napravi iznenađenje, ostaje krug od tri selekcije koje se bore za dva preostala mesta među četiri najbolja tima na finalnom turniru.

Najmanje je potrebno Englezima koji imaju obe pobede do sada, pa bi sa jednim bodom protiv Pancera otišli u polufinale kao prvi u grupi, a sebi čak mogu da dozvole i poraz, pod uslovom da Holandija ne savlada Bugarsku.

Nemačka mora da pobedi sa najmanje dva gola razlike da bi bila bolja od Engleske, dok je Holandiji dosta bilo kakav trijumf u duelu sa Bugarskom, što deluje kao najverovatnija mogućnost.

Okršaj Engleske i Nemačke se igra na stadionu David Petrašvili u Tbilisiju, a u poslednja tri susreta bilans je ravnomerno podeljen na po jednu pobedu i remi.

Meridianbet kvote za oba meča se nalaze ovde.


3.7.2017. UEFA U19: grupa B je označena kao šampionska!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *