UEFA U21: Nemačka i Italija veliki favoriti protiv Češke i Danske!

UEFA U21: Nemačka i Italija veliki favoriti protiv Češke i Danske!

Prva dva dana na UEFA prvenstvu Evrope za igrače do 21 godine su donela odličan fudbal, pa nema razloga da to tako ne bude i trećeg, kada su na redu mečevi grupe C, Nemačka – Češka i Danska – Italija.


Prvi meč se igra u Tišiju koji se nalazi veoma blizu granice sa Češkom, pa bi ova reprezentacija mogla da ima veću pomoć svojih navijača u suprotstavljanju Pancerima koji su pobedili u svih deset kvalifikacionih mečeva pri tom postigavši čak 35 golova!

Selekcije su odmeravale snage i pre dve godine na finalnom turniru kada je Češka bila domaćin. Iako je rezultat te utakmice bio 1:1, Česi nisu uspeli da se plasiraju u sledeću fazu, dok je Nemačka bila torpedovana u polufinalu od Portugala sa 5:0!

Zvezde nemačkog sastava su Maks Mejer (Šalke) i Niklas Stark (Herta), koji svojim bundesligaškim iskustvom donose prednost Pancerima u ovom meču, za koji se Meridianbet kvote nalaze ovde.

Danska će u Krakovu pokušati da u ovoj uzrasnoj kategoriji fudbalera ostvari prvu takmičarsku pobedu protiv Italije, od koje je izgubila četiri puta u prethodnih sedam susreta!

Nadu u eventualni uspeh protiv rekordera takmičenja i petostrukog šampiona, Danska gradi na odličnoj formi u kvalifikacijama u kojima je ostvarila devet pobeda i samo jedan remi!

Ipak, Azuri su pravi majstori za turnirske sisteme, a u Poljsku su došli da pokušaju da osvoje i šesti trofej, odnosno prvi posle 2004.godine.

Meridianbet kvote za ovu utakmicu pogledajte ovde.


16.6.2017. UEFA U21 šampionat: prvi dan “rezervisan“ za pobede Engleske i Poljske


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *