Uhvaćeni prelazi iz snova, ali tiket ostao bez dobitka!

Uhvaćeni prelazi iz snova, ali tiket ostao bez dobitka!

I dok mnogi sanjaju da bar jednom godišnje uhvate ovakav prelaz, ovaj tiket ih ima čak dva! Dva takva pogotka na tiketu sastavljenom od samo pet parova se graniči sa nemogućim, ali je to uspelo vlasniku ovog Meridianbet listića!

Uhvaćeni prelazi iz snova, ali tiket ostao bez dobitka!

Radi se o utakmicama švajcarskog (Bazel – Lozana) i škotskog fudbalskog prvenstva (Kilmarnok – Aberdin), a oba tipa su se odnosila na pobede favorita nakon što bi gubili na poluvremenu.

Bazel i Lozana su priredili pravu goleadu u kojoj je Lozana vodila sa 2:1 posle prvog dela igre, a na početku drugog čak i povećala vođstvo, ali je Bazel serijom od tri gola zapečatio i pobedu i tip 2-1!

Aberdin je bio favorit protiv Kilmarnoka u gostima, ali je nervirao svoje navijače sve do 83. minuta, kada je u roku od dva minuta postigao dva gola i preokrenuo rezultat!

Na dve utakmice nemačkih regionalaca je uhvaćeno 3+, ali je ceo tiket nažalost pokvaren u San Sebastijanu!

Kladioc nažalost nije odigrao jednu manje (lako je biti ”general posle bitke”), a Sosijedad na svojoj Anoeti nije uspeo da pobedi Viljareal iako je u nogama imao dve trećine poseda lopte i dvostruko više šuteva na gol, pa ovaj sjajan tiket nije postao dobitan.