Umor - šta je to za šampiona, Partizan već u nedelju dočekuje Bačku!

Umor – šta je to za šampiona, Partizan već u nedelju dočekuje Bačku!

Šampioni nemaju previše vremena za odmor, pa tako i Partizna tek što je završi evropske obaveze dolaze na red one u domaćem prvenstvu i utakmica sa Bačkom u okviru 14. kola Super lige Srbije.


Partizan je mogao da se iz Elbasana vrati sa važnom pobedom, ali su njegovi fudbaleri u poslednjih nekoliko minuta promašili tri stopostotne prilike, zbog čega će na prvu pobedu u grupnoj fazi UEFA Lige Evrope morati da čeka još najmanje dve nedelje.

Miroslav Đukić bi to vreme trebalo da upotrebi na rad na poboljšanju realizacije, ali i na učvršćenju odbrane koja je u tek u trećem meču kontinentalnog takmičenja uspela da sačuva mrežu.

Partizan

Partizan je bez pobede u poslednje dve prvenstvene utakmice na svom terenu, pa su na tom planu od njega bolje čak četiri ekipe. Bez obzira na umor od gostovanja u Albaniji, sve osim trijumfa protiv Bačke bi se smatralo velikim neuspehom.

Bačka je pošlog vikenda iskortistila to što joj je u gostima bio Borac, trenutno najslabiji tim u ligi i ostvarila minimalnu, ali vrednu pobedu. Jedini gol na utakmici je postigao Damir Ceković iz jedanaesterca, čime je sa tri pogotka postao najefikasniji fudbaler ekipe iz Bačke Palanke.

Sastav Zvezdana Miloševića uz Borac, Javor i Mladost spada u grupu timova bez pobede na gostovanjima, ali šanse da to prvi put ove sezone učini na stadionu Partizana nisu baš velike. Meridianbet pobedu gostiju plaća kvotom 21, a ostatak ponude pogledajte ovde!


19.10.2017. Da li će Partizan u Elbasanu da ”obriše” poraz od Dinama?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *