Uniks

Uniks gusto sa Darušafakom, efikasno u Madridu

Evroliga se nastavlja, a jedan od četiri tima sa sa dva poraza posle dva kola je i Uniks iz Kazanja koji sada dočekuje Darušafaku.

Uniks nije imao ni sreće u prva dva kola, prvo su ispustili prednost protiv Barselone u poslednjoj četvrtini kada ih je izrešetao Huan Karlos Navaro, da bi posle izgubili od Bamberga u meču na jednu loptu.

Darušafaka je takođe odigrala dva neizvesna meča, prvo je preokrenula protiv Zvezde da bi potom savladala Olimpiju iz Milana sa poenom razlike. Zato vam sada predlažemo igru koju smo uveli – pobeda sa razlikom!

Očekuje nas neizvestan meč i oba tima žele pobedu, a Uniks na domaćem terenu zaista igra bolje iako nema neku podršku publike. Zbog toga predlažemo igru da će neki tim pobediti sa 1-6 poena razlike.Kvota je 2,50.

Anadolu Efes dočekuje CSKA koji deluje kao da je nezaustavljiv ove sezone. Teodosić, De Kolo i ekipa melju sve redom. a Panatinaikos je ipak u prošlom kolu uspeo da ih namuči. Sada ne očekujemo da će turski tim ponoviti sličan poduhvat.

Efes ima dva poraza, a Olimpijakos ih je dobio sa 24 poena razlike, tako da ne vidimo problem da “Armejci” uz kvotu 1,96 pobede sa devet ili više poena razlike.

Olimpija iz Milana je jako ofanzivno nastrojen tim i zapravo u ekipi nema igrača kome je odbrana bolji deo igre. Sa druge strane Olimpijakos tradicionalno igra čvrstu odbranu, a u napadu se mnogo očekuje od Spanulisa.

Verujemo u pobedu Olimpijakosa, ali hendikep koji treba kombinovati uz nju je upitan. Zavisno od toga kakvo šutersko veče bude Italijanima moguće je čak i da Pirejci dođu do ubedljive pobede. Ipak -5,5 poena hendikepa za 1 deluje sigurno.

Real Madrid i Baskonija obećavaju sjajan meč i mnogo poena. Uvek tim iz Baskije namuči Real i znali su “Kraljevi” da pokleknu, ali ovakvi derbiji su nezahvalni za prognozu pobednika. Ipak više poena deluje sasvim sigurno.