Monpelje je Miću doneo veliku radost

Ušao u kladionicu sam, izašao sa prijateljima za ceo život

Svaki dan obilazim kladionicu Мeridian, već godinama. Isto tako već neko vreme redovno igram ”Mine’s gold”.

Svaki put kad bih došao tu su već bila 2 momka na aparatima. Nismo se poznavali, nismo komuncirali.  Jedini vid komunikacije među nama bi bio kad neko dobije 3 bombe i besplatne ruke, pa pogodi 3 džokera i to bi bilo: “Bravo brate”.

Vremenom, sreli bi se često tu i bukvalno tešili jedni druge kad ne ide, ohrabrivali se međusobno, itd. Bejaše to nedelja, neradni dan, reših da se zaputim u kladionicu, jer treba ispratiti Italijane koji kreću u 15 časova i na vreme da vidim ima li šta od aparata.

Momci su već bili unutra. Uplaćujem svoj tiket i prelazim na aparat uz opšte poznato pitanje ”Ide li, ima li šta”? Obojica su mi rekli da su već nekoliko hiljada u minusu i da baš neće ništa. Rekoh, ma krenuće, mora jednom.

Ulazim sa 1000 dinara u aparat i on mi izbacuje 2500, rekoh ‘ajde još malo i to je to. Mic, po mic, sati prolaze mi gubimo novac, ja nisam podigao kad sam mogao, kad se sve sabere ušli mi u veliki minus. Prilaze mi neki momci i kažu ”čestitam, dobio si jackpot”. Nije bio preterano, nekih 6000 dinara, ali ipak, dobrodošlo je.

Pošto su momci oko mene vadili poslednje dinare, reših da ih častim sa po 300 dinara i da sebi uplatim 400 i izađem. Upatili smo mi, i lupali nekih 5 minuta. Onda je krenulo sve kako treba ja sam na visokom ulogu pogodio 3 džokera, drug do mene 2 bombe zaredom, sa po 2 džokera i ovaj treći na najvećem ulogu bombe sa 2 džokera i 10 besplatnih igara.

Izvukli se mi, svi bili u nekom lepom plusu, pritisli ”collect” i zaputili se ka kasi. Podigli mi svoj novac, vratili se na svoja mesta, i u jednom trenutku se dečko sa moje desne strane (bio sam u sredini), okrenuo ka nama i rekao: ”Momci, ‘ajmo mi na kafu, dosta je ovo”. Otišli na kafu i danas su mi to dva najbolja druga.

Ovu sjajnu priču dobili smo od Dalibora (broj računa 1312267) i ona je osma u serijalu “Moja priča”. Dalibor je nagrađen sa 5.000 dinara na bonus računu i moći će da se zabavi zajedno sa svojim prijateljima u Meridianu.. Ako ti imaš neku zanimljivu priču iz kladionice ili anegdotu koju bi hteo da podeliš sa nama piši nam na mojaprica@kladionicameridian.com.

Naredna priča izlazi 22. novembra, pošalji nam neki svoj doživljaj ili anegdotu iz kladionice i očekuj nagradu!