Nagradni kod je ovaj put isplatio sjajan dobitak

Uz nagradni kod se više isplati da padneš tiket!

Meridian svake nedelje u svojoj listi objavljuje nagradni kod i ukoliko ga imate na tiketu možete naplatiti svoj gubitni tiket.

Nikako nemojte bacati gubitne tikete iz Meridiana, jer oni mogu da vam donesu veliki dobitak. Ukoliko se na njima nađe naš nagradni kod koji objavljujemo u listi, možete unovčiti tiket, bez obzira na to koliko ste parova promašili.

Nije potrebno da to bude ni “glista”, a u igri su i live tiketi. Ove nedelje nagrađujemo live tiket sa samo dva para. Ovaj naš igrač je u nedelju rešio da okuša sreću i uložio je 50 evra u 19 časova na dva para.

tiket

U meču Fenerbahčea i Burse odigrao je da će u prvom poluvremenu pasti više golova od granice i taj par nije prošao. Fudbaleri Burse su poveli na samom startu meča, a iako je Fener imao inicijativu nije uspeo da preokrene. Ulazili su i napadači umesto štopera, ali ni Van Persi koji je ušao umesto Nojštetera nije uspeo da zatrese mrežu.

Do kraja je ostalo 0:1 ,a naš igrač  pao na duelu italijanske treće lige između Livorna i Kararesea. Odigrao je takođe da će u prvom poluvremenu pasti više golova. Na tom meču u prvih 45 minuta nije bilo golova, pa je tako vrlo brzo ovaj tiket postao gubitan.

Na uloženih 50 evra naš igrač će sada dobiti 10 puta više, što iznosti 500 evra. Ovoga puta je imao mnogo sreće, prvo što je pao tiket, a drugo što je izvučenkod 579 koji se pojavio na njegovom tiketu.

Sa kvotama 2,55 i 2,35 ukupna kvota u ovom tiketu odigranom u live klađenju bila je 5,99, što znači da bi dobio nešto manje od 300 evra da ga Italijani nisu “izdali”.

Ovako je dobio 200 evra više i potrebno je samo da donese tiket na uplatno mesto, da bi mu se isplatio ovaj sjajan dobitak.