Valensija kup kralja

Valensija traži utehu u Kupu kralja

Ove sezone “Slepi miševi” opet ne igraju onako kako se od njih očekuje, ali bi igrama u Kupu kralja Valensija možda mogla da spasi sezonu.

Zapravo su ispod Leganjesa na tabeli Primere, pošto imaju samo 11 bodova iz 13 kola, dok je Leganjes stigao do 13 bodova.

Nema Valensija pobedu već pet kola u Primeri, a koliko se muče u odbrani pokazuje podatak da ni na jednom meču ove sezone nisu sačuvali mrežu. Sa druge strane ni Leganjes nije ekipa koja igra sa malim brojem golova, uglavnom njihovi mečevi budu 3+. Zbog toga savetujemo GG i 3+ pre tipovanja na konačan ishod.

U još jednom sudaru timova iz španske prve lige Sporting dočekuje Eibar. Poslednja četiri meča ovih timova završena su sa najviše dva gola, a na prethodna dva duela u Hihonu pobedio je domaćin.

Sporting je na svom terenu u poslednjih 10 mečeva sa Eibarom igrao 0-2. Predlog za tip je 1 i 0-2.

Betis i Deportivo su poslednja dva meča odigrali nerešeno, a sada se sastaju u Kupu kralja. U poslednjih šest mečeva ova dva tima čak četiri puta bilo je nerešeno

Iako je Deportivo u poslednjih 11 mečeva samo jednom pobedio imaju odličan skor sa Betisom. U Sevilji nisu izgubili na prethodnih sedam mečeva. Betis je uz to na pet od prethodnih šest mečeva primio bar dva gola. Pošto nijedna odbrana ne blista odigrajte GG.

Od svih timova iz Primere samo Espanjol večeras igra sa nekim timom iz druge lige. U pitanju je Alkorkon koji se nalazi u donjem delu tabele Segunde.

Prošli put su se ovi timovi sastali u Kupu kralja 2014. godine, a tada je dalje prošao tim iz Barselone. Posle pobede Alkorkona na svom terenu 1:0 u revanšu je bilo 4:2.