tiket

Vardi precizan, ali je za dobitak nedostajao Kejn!

Možda je bilo hrabro staviti Srbiju kao jedini siguran konačan ishod na ovaj tiket,ali je Kolarov pokazao da taj tip nije bio pogrešan. Greška na ovom odličnom tiketu je bila na drugom mestu, odnosno na jednom od drugih pet parova gde su se tražili golovi u prvom poluvremenu, ili ukupno ili u mreži gostiju.

tip
Austrija i Turska su na vreme obavili zadatak odigravši 1:1 na poluvremenu, kao i Portugal i Belgija, gde je u prvom delu igre dominirao domaćin i poveo sa 2:0.
Tip na utakmici Nemačka – Italija je bio mnogo zahtevniji, a kvota najveća na tiketu. Kladioc je tražio da Nemačka do odlaska na odmor dva puta zatrese mrežu ”azura” što se i dogodilo, doduđe tek u 45-om minutu pogotkom Gecea.
Francuzi su demontirali domaćina narednog mundijala Rusiju, počeli su sa 2:0 na poluvremenu, da bi na kraju bilo 4:2 za trikolore.
Posle preokreta u Berlinu, očekivalo se da Engleska ponovi dobru igru i protiv Holadine, što je nagovestio Džejmi Vardi golom u prvom poluvremenu. To nažalost nije bilo dovoljno da i ovaj tip postane dobitan a samim tim i ceo tiket, jer je nedostajao još jedan pogodak, čak je i Engleska uspela da do kraja primi dva gola i izgubi susret.