Navijači Bajerna žele u Ajndhoven

Vernost: 25.000 navijača Bajerna hoće na gostovanje u LŠ

Navijači Bajerna su širokih ruku dočekali Karla Anćelotija na klupi Bavacara i sada žele da im on donese očekivani trofej u Ligi šampiona.

Šampion Nemačke je sa Pepom Gvardiolom na klupi dominirao u Bundesligi, ali zato u Ligi šampiona nisu mogli dalje od polufinala. Zbog toga saradnja sa Pepom Gvardiolom nije ni produžena već je na klupu stigao iskusni Anćeloti.

On je specijalista za Ligu šampiona, osvajao je ovaj trofej pet puta, od toga tri puta kao trener. Kolika su očekivanja navijača Bajerna od svog novog trenera svedoči i činjenica da njih 25.000 želi da ide u Holandiju na gostovanje PSV-u!

Toliko ih je potraživalo karte za ovaj meč, ali na njihovu žalost to neće biti moguće. “Filips arena” prima 35.000 ljudi, što znači da bi na stadionu bilo više pristalica Bajerna, nego domaćih navijača. Propisi su jasni i samo 1.600 navijača Bajerna će moći da prisustvuje ovom meču.

Zapravo će mnogo više navijača PSV-a biti na revanšu na “Alijanc areni” jer će PSV moći da potražuje 4.000 karata za svoje pristalice.

Broj Holanđana koji će želeti kartu je sigurno i veći, a zanimljivo je da će na gostovanje Rostovu putovati samo šezdesetak navijača. Razlog za to osim daljine puta je i činjenica da Holanđanima za put u Rusiju treba viza.