Budućnost želi prvu pobedu

Vreme je da Budućnost pobedi

Četiri laka poraza i samo 44 poena u jednoj utakmcii, nije Budućnost želela na ovakav način da počne takmičenje u Evrokupu.

Sada u Moraču dolazi Mursija i tim iz Podgorice mora da krene sa boljim igrama. Zenit koji zauzima četvrto mesto beži im dve pobede i ako Budućnost želi daje mora da pobeđuje.

Protiv španske ekipe je Budućnost najbolje izgledala, a sada igra na svom terenu. Mislimo da je vreme da u Morači proslave svoju prvu pobedu, a kvota je odlična.

U njihovoj grupi imamo revanš Bajerna i Zenita. Rusi su u tesnoj završnici iznenadili Bajern u prvom kolu i sada je vreme da za vraćanje dugova. U međuvremenu Bajern nije briljirao u nemačkom prvenstvu, pa zato žele da ostave dobar utisak u Evropi. Odigrajte 1.

Lokomotiva u Kubanju dočekuje Olimpiju koja po kvalitetu ne može da parira timovima u Evrokupu. Poslednji su sa četiri poraza, a pošto je kvota na 1 premala predlažemo +.

U grupi A Cedevita je uspela da zbije svoje redove i sa dva uzastopna trijumfa dođe do pozicije koja je vodi dalje. Sada igraju sa Gran Kanarijom koja ima sve pobede, a kao i uvek u duelima ostrvske ekipe predlažemo plus.

MZT je još jedna nekonkurentna ekipa iz ABA lige u Evrokupu. Imaju sva četiri poraza, a sve je počelo upravo tesnim porazom od Lietkabelisa u prvom kolu. Već je opao entuzijazam Makedonaca za ovo takmičenje. čak im je i iz saveza prećeno i zahtevano da istupe. Sve u svemu gostima je pobeda potrebnija, dvojka je ovde pravi tip.

Lijetuvos Ritas je razočarao sa samo jednom pobedom u prva četiri  meča, ali su u prošlom kolu pokazali da su ipak tim na koji treba ozbiljno računati. Sada žele da pobedom na svom terenu nastave sa dobrim rezultatima. Himki ima bolji tim, ali domaći teren je presudan razlog što vam savetujemo da uz kvotu 2,55 odigrate 1.

Alba i Fuenlabrada su u prvom meču odigrale izjednačen meč koji je na kraju pripao Nemcima. Opet su Berlinci favoriti, ali je + sigurnija opcija za klađenje.

Na kraju tu je i duel Ulma u Valensije. Ova dva tima dele prvo mesto u svojoj grupi, a u njihovom prvom duelu Valensija je pregazila Nemce sa 95:58,Ne verujemo da će se sada gledati mnogo neizvesniji duel, dvojka uz hendikep je predlog.