Vreme je da Jokanovićev Fulam krene ka vrhu!

Vreme je da Jokanovićev Fulam krene ka vrhu!

Slaviša Jokanović je možda očekivao bolje rezultate na početku sezone, ali sa samo dve pobede posle devet odigranih kola u engleskom Čempionšipu, njegov Fulam nije mogao bolje od sredine tabele.


Ono što je dobro je da zaostatak nije toliki da se ne može nadoknaditi uz odgovarajuću seriju pobeda koju očekuju navijači ovog londonskog tima, osećajući da bi ova sezona mogla da bude ona u kojoj će njihovi ljubimci ostvariti ono što im je za malo izmaklo u prethodnoj, a to je povratak u Premijer ligu!

Naravno, od nečega bi trebalo da se krene, a to bi mogla da bude upravo utakmica sa Notingem Forestom na čuvenom Siti Graundu, jer Šumari u poslednje vreme beleže jako loše rezultate.

Naime, Notingem je izgubio čak četiri od pet poslednjih takmičarskih mečeva, primivši u tim utakmicama ni manje ni više nego 14 golova. Doduše, pet je delo šampiona Engleske Čelsija u duelu Liga kupa, ali je to slaba uteha za trenera Marka Vorburtona koji na ovom meču ne može da računa na Dejvida Vona.

Sa druge strane, Jokanović je i dalje bez dvojice odličnih fudbalera, Toma Karnija i Lukasa Pijazona, a možda i bez Flojda Ajitea koji se povredio u subotnjem susretu sa Midlsbroom.

Zanimljivo je da je Notingem od početka lige bez ijednog remija, dok ih Fulam za sada ima najviše, čak pet, od čega dva na gostovanjima.

Meridianbet je procenio da su gosti iz Londona favoriti u ovom duelu, ali ne treba izgubiti iz vida da je Notingem na Siti Graundu izgubio od Fulama samo jednom na čak 12 prethodnih susreta! Ako se tome pridoda činjenica da su im Šumari zatresli mrežu najmanje dva puta na šest od sedam prethodnih takmičarskih okršaja, jasno je zašto je ishod ovog duela veoma težak za predviđanje.

No, zbog čoveka na klupi gostiju, predlog za tip je čista dvojka po kvoti 2.25!


5.8.2017. Engleski fudbal: Jokanović počinje novu sezonu sa Fulamom


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *