Duško Vujošević nastavlja sa dobrim rezultatima

Vujošević pobeđuje, Nanter hita ka tituli

Duško Vujošević je trijumfalno započeo svoju drugu sezonu na klupi Limoža i velikana francuske i evropske košarke je doveo do prve dve pobede.

Drugo kolo je za Limož bilo nezgodno jer je Nansi pao tek posle produžetka, a sada se tim sastaje sa Pari Levaloom u Parizu. Vujošević i ekipa imaju snage za pobedu, a kvota na čistu dvojku je 2.18.

Prva tri meča francuske lige igraju se u petak od 20 časova, a Nanter će posle dve pobede imati težak zadatak protiv Tulona, Ipak uz hendikep 2.5 poena dvojka je 2.5 tako da se isplati odigrati na tim u zelenim dresovima.

U petak igraju i Rems i Monako koji ne bi trebalo da imaju problema da prebace granicu od 156.5 poena (kvota 1.97), a fenjera Le Portel dočekuje Le Man. Dvojka uz hendikep od 7,5 poena donosi kvotu 1.89.

Ortez će na domaćem terenu dočekati Lion. Timovi su slične snage, imaju skor 1-1 u prva dva kola, a u domaćem timu ima dovoljno opasnih strelaca da bi se prebacilo 77,5 poena.

Antib je u meču sa Šalonom priličan autsajder, ali dovoljno su jaki da ne izgube dvocifrenom razlikom (kvota 1,72).

Nansi dočekuje Šole i nada se da će pobedom izvidati rane iz meča protiv Limoža, gde je tim Duška Vujošević posle produžetka uzeo pobedu.

Granica poena na Dižon i Gravlen je premala i preko 145,5 poena će sigurno pasti, dok Strazbur mora da pobedi Orlean. Posle dva poraza pritisak je na njima, a predlažemo dvojku uz hendikep 3.5