Jungle JIm

Za Jungle Jim se čulo do Italije, Ipad kompletirao Meridian kolekciju!

Podeljene su nagrade u našoj Jungle Jim Promo avanturi, a igra koja je postala neverovatno popularna u našem kazinu oduševila je trojicu igrača u Crnoj Gori.

Treća nagrada u vidu apple watch-a otišla je Radomiru B. koji je bio oduševljen kada je čuo da je baš on izvučen i da je dobio nagradu. Neverovatan je podatak da je u tom trenutku bio u Italiji, tako da se za naš Jungle Jim čulo i do “Čizme”! Nije časio ni časa već je odmah obavestio svoju porodicu o dobitku i tako i sa najdražima podelio radost.

img_0167

Druga nagrada u našoj Jungle Jim promo avanturi otišla je  Dušku G. koji je odmah pozvao svoju suprugu da joj javi da je kućni inventar od sada bogatiji za sjajni iPad. Ovo mu je prvi put da osvaja neku nagradu ovog tipa u Meridianu, za razliku od Radomira koji je imao slična iskustva i ranije.

img_0166

Kod Jungle Jima mu se najviše svidelo što je lagan za igru, a naravno igra i druge igre u našem online kazinu.

Iphone6S otišao je u ruke našeg pasioniranog igrača Dejana M. ! On je ljubitelj ne samo Jungle Jim Eldorada već i  ostalih igara u Meridianbet online kazinu. U prijatnoj atmosferi se našalio ispričao nam reakcije porodice i prijatelja na njegov dobitak.

img_0168

Ostao je u dobrom raspoloženju i kada smo ga pitali za najbolji utisak u vezi Jungle Jim slota – osim naravno nagrade najviše mu se svideo i pogled na račun posle naše avanture u džungli!

Dejan, Duško i Radomir su ovoga puta imali najviše sreće i izvučeni su u ogromnoj konkurenciji igrača, pošto je Jungle Jim postao pravi hit na kazinu. Ipak zašto sledeću nagradu ne bi uzeo baš ti?

Meridianbet radi vredno i sprema kako nove promocije tako i nove igre u online kazinu. Prati nas putem sajta i aplikacije za mobilne uređaje i nikad ne propuštaj ovakve sjajne akcije.