tip dana esbjerg

Zaboravite na PL, Primeru, Bundes… Tip dana je derbi začelja u Danskoj!

Nema Lige šampiona pa je fudbalska ponuda nešto siromašnija, a tip dana se “krije” u Danskoj, zapravo u donjem delu tabele njihove Superlige.

Kopenhagen silovito grabi ka još jednoj tituli ove sezone, ali sada nije reč o njima već o fenjerašu Esbjergu i ekipi Olborga koja je 12. na tabeli. Esbjerg ima devet poraza na poslednjih deset gostovanja,a u poslednjih pet mečeva sa Olborgom primili su bar po dva gola.

Uz sve to Esbjerg redovno igra 3+, a Meridianbet kvota na 1 i 3+ je 2,63 i mora se iskoristiti. Osim ovog meča danas ima još nekoliko duela iz manje poznatih liga na koje morate obratiti pažnju.

Al Arab – Ismaili, Egipat

Ova dva tima deli po jedno mesto i jedan bod na tabeli, a nijedna ekipa nije u preterano dobroj formi. Retko bude previše golova u njihovim mečevima, a Ismaili je već šest gostovanja zaredom igrao 0-2.

Sa druge strane Al Arab je uglavnom igrao 3+, ali pre svega zbog svoje slabe odbrane. Napad im nije jača strana, kao ni protivniku i u ovom meču 0-2 je prava sigurica.

Anži – Amkar, Rusija

Nije Anži dao gol već četiri meča, dok su mečevi Amkara sa više od jednog gola prava retkost. Samo su sa CSKA odigrali 2:2, a u ostalim utakmicama je bilo najviše dva gola. Odigrajte 0-1, vredi rizikovati, a Meridianbet kvota je sjajna.

Astra – Kluž, Rumunija

Još jedna “sigurica” kada je 0-2 u pitanju. Astra je u poslednjih 12 mečeva samo jednom igrala 3+, a u psolednje vreme i Kluž igra sa malo golova.

Njihov poslednji međusobni duel završio se pobedom Kluža 5:1, ali sada je forma timova dosta drugačija.

Šarlroa – Anderleht, Belgija

Opet, meč na kome se ne očekuje mnogo golova. Domaćin je na svom terenu pobedio Anderleht 2014. godine sa 3:1 i to je jedini meč na kome su bili bolji i u kome je na njihovom terenu bilo golova.

Ipak Anderleht je u poseldnje vreme nizao goleade – 6:1 protiv Majnca, poraz 3:2 od Zulte Varegema, 3:1 sa Gabalom i razbijanje Muskrona 7:0.

Zašto i sada ne bi bilo sličnog rezultata? Probajte sa 5+!