Odlična kvota na tiketu, ali i dva minuta ''viška''!

Zafalio samo prijateljski ishod u Harkovu!

Za Muslina je prvi poraz na klupi Orlova prošao prilično bezbolno, pošto nije imao takmičarski značaj ali je ražalostio vlasnika ovog izvanrednog tiketa koji je očekivao da Ukrajina i Srbija svoj prijateljski meč završe i prijateljskim iksom.

prijateljski
U atmosferi koja u Harkovu i nije bila suviše prijateljska, utakmica se završila trijumfom domaće selekcije rezultatom 2:0, što je jedini promašaj kladioca koji je tipovao čak pet ikseva i dve pobede gostiju na tiketu sastavljenom samo do prijateljskih susreta!
Kladioc je mudro uzeo u obzir umor fudbalera koji su par dana pre toga učestvovali u mečevima kvalifikacija i pretpostavio da veći broj mečeva može da da ostane bez pobednika, na šta se u Meridianu uvek dobije odlična kvota.
Tako su okončani susreti Češka – Danska, Austrija – Slovačka, Italija – Nemačka i Engleska – Španija.
na Vembliju je inače, bilo i više nego uzbudljivo pošto je Engleska vodila sa 2:0 do kraja utakmice, kada je prvo Aspas smanjio u 89. minutu, da bi Isko duboko u nadoknadi vremena doneo izjednačenje Crvenoj furiji!
Pored četiri iksa, kladioc je pogodio i pobede Hrvatske i Švedske u gostima, a do dobitka na ukupnu kvotu od 1843, nedostajao mu je samo remi u Harkovu!