Znate li koga je Hese poslao po burek?

Hese Rodrigez je na treningu Real madrida pokazao fantasično umeće. Svojim driblinzima izbacio Ronalda i Danila.

Često se zanimljivije stvari dešavaju na treninzima, tunelima, ili svlačionicama klubova nego na samim mečevima kada  kamere prate svaki pokret igrača. Da li je to zato što igrači imaju tremu pred kamerama pa se opuste na treningu ili zbog nečeg drugog verovatno nikad nećemo saznati.

Mnogima je poznat slučaj “kopačka” koja je završila u glavu Dejvida Bekama kada nije bilo kamera da to i zabeleže. Međutim, ponekad se kamera nađe u trenutku kada treba da zabeleži zanimljivost poput one kada Šmajhel premesti kolonu Junajtedovih igrača na pravu stranu.

Takva sreća je nedavno poslužila i reportera koji je snimao trening Realovih igrača. Na treningu je Hese Rodrigez pokazao izuzetnu veštinu u kontroli lopte. Ronaldo i Danilo su nosili markere druge boje i obojica su krenuli da Heseu oduzmu loptu. I obojica su “poslati po burek”. Kako je to izgledalo možete videti na kratkom video klipu:

Samo da se Hese ne ohladi do kraja avgusta kada kreće sezona u Primeri. Mada, uz ovakvo leto, niko se verovatno neće ohladiti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *