Partizan

Zvezda i Čuka efikasni, Partizan nastavlja niz

Novo kolo Superlige nam dolazi, a Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina nastavljaju trku za šampiona koja deluje mnogo zanimljivije nego prethodne sezone.

Prvi meč se igra već u petak od 17 časova, gde Napredak dočekuje Rad. Ova dva tima imaju problem sa realizacijom i često igraju defanzivno tako da predlažemo 0-2. Kruševljani su samo jednom odigrali sa više od dva gola u poslednjih pet mečeva, dok je Rad u poslednje četiri utakmice odigrao sa najviše dva gola.

Partizan gostuje na Voždovcu i nastaviće odličnu seriju. Od dolaska Marka Nikolića tim veže pobede i sada je u seriji od pet trijumfa. Sa druge strane Voždovac je u prethodnom kolu izgubio od Bačke i teško da se može nadati iznenađenju. Kvota na 2 je 1,40 i sasvimje pristojna kada se pogledaju snage rivala.

Crvena zvezda i Vojvodina svoje mečeve igraju u nedelju. Zvezda od 15 časova dočekuje Čukarički, a Vojvodina gostuje u Lučanima.

Zvezda je u prethodnim sezonama nekada znala da ima problema sa Čukaričkim, ali je znala i da postigne sedam golova protiv ovog protivnika. Sada su Brđani u velikoj krizi, promenjen je i trener i traži se bolja igra.

Zbog krize rezultata i domaćeg terena tip 1 se ceni samo sa 1,20, ali je zato 3+ 1.64 i trebalo bi da dođe.

Sa druge strane Vojvodina sa Lalatovićem na klupi i dalje diše za vrat Zvezdi i ispred je Partizana na tabeli. Sada idu u goste Mladosti u Lučane, igraju protiv tima u formi, koji je posle četiri pobede pružio dobar otpor Partizanu u prošlom kolu.

Iako smo bliži pobedi Vojvodine u ovom meču ipak savetujemo da odigrate 2-3 gola sa kvotom 1,96.

Bprac je u očajnoj formi i ima samo sedam bodova i ima samo jednu pobedu do sada. Spartak je u sredini tabele, ali Čačani imaju snage da pobede i predaju “fenjer” nekome drugom. Kvota na kec je 2,30.

Metalac i Javor su ekipe koje tradicionalno igraju tvrdo i zato je tu 0-2 pravi izbor, a Bačka nema šta da traži protiv ove sezone odličnog Radničkog, kao što kaže citat iz filma – kec u Nišu!

Na kraju je tu i duel Radnika i Novog Pazara, timova koji su u donjem delu tabele. Ekipe igraju tvrdo, slične su, a Pazarci su pre svega domaćinski tim. Ovde je remi po meri.