Zvezda otupela rogove Jarčeva iz Kelna!

Zvezda otupela rogove Jarčeva iz Kelna!

Dragoslav Šekularac je dostojno osvećen, a Zvezda je osvojila tri veoma važna boda u svojoj grupi UEFA Lige Evrope!


Iako su pokazali da imaju itekako oštre rogove, Jarčevi iz Kelna su morali da se pomire sa činjenicom da su izgubili utakmicu u kojoj su tri puta pogađali okvir gola (dva puta bivši fudbaler Partizana Miloš Jojić), a povređeni Milan Borjan branio kao da nije osećao bolove u ruci prilikom svakog dodira sa loptom.

Slično Partizanu u Beogradu i Zvezda je u Kelnu odigrala dva dijametralno suprotna poluvremena: u prvom je nadigrala protivnika i otišla na odmor sa prednošću od 1:0 ( Ričmond Boaći u tridesetom minutu), dok je u drugom bila u potpuno podređenoj ulozi i nemoćna da se suprotstavi napadima domaćih fudbalera.

Zvezda otupela rogove Jarčeva iz Kelna!

Međutim, fortuna, ali ne ona iz Dizeldorfa, je bila na strani Crveno-belih, a bez svoje želje i Miloš Jojić čiji šutevi nikako nisu hteli u Borjanovu mrežu, pa je Keln i po sedmi put ove sezone izgubio jednu takmičarsku utakmicu.

Nemački tim ostaje tako sa tek dva postignuta gola u svim takmičenjima, a to što nisu postigli treći pred prepunim tribinama Energi stadiona, Zvezdi je omogućilo da okršaj sa Arsenalom sačeka u sjajnom raspoloženju.

Uzbuđenja nije nedostajalo ni u samom gradu odakle su, da se izrazimo sportsko komentatorskim rečnikom, iz minuta u minut stizale vesti o kombinovanim dejstvima policije Kelna i navijača u kojima je svako obavljao svoj ”posao” – navijači se sukobljavali, a čuvari reda privodili izgrednike.

Sukoba pristalica oba kluba je bilo čak i posle ponoći kada je policija prema nekim navodima, uhapsila preko 70 osoba, što krajnji broj privedenih svodi na preko 100.

Vladan Milojević ima slatku obavezu da do nedelje spusti raspoloženje svojih igrača koje očekuje duel Super lige Srbije sa Napretkom u Kruševcu, gde će Zvezda pokušati da i u petoj uzastopnoj utakmici pobedi bez primljenog gola!


27.9.2017. Zvezda i Partizan spremni za nova iskušenja, šampion bez navijača u Beogradu


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *