Partizan Mega Leks

Zvezda i Partizan oslabljeni, šansa za FMP i Megu?

Danas se igraju polufinala Kupa Radivoja Koraća. Prvo igraju Crvena zvezda i FMP, a onda Partizan u duelu sa Mega Leksom traži prolaz u finale.

Crvena zvezda nastavlja da se bori sa velikim brojem povreda u svom timu. U četvrtfinalu osim Nemanje Dangubića ni Nejt Volters i Milko Bjelica nisu bili u kombinaciji za meč

U polufinalu protiv FMP-a izvesno je da ćemo biti lišeni pomoći trojice igrača koji su odsutni. Nejt Volters i Milko Bjelica su bolje, ali u nedovoljnoj meri da očekujem da će igrati protiv FMP-a“, rekao je trener Radonjić pred ovaj duel.

Ipak i bez njih Zvezda zaista ne bi smela da ima problema sa svojim mladim timom. Džona Bolden, Dejan Davidovac su uz iskusnog Filipa Čovića glavne zvezde tima, a svima će biti zanimljvo da vide kako će se Ajzea Ostin snaći u duelu sa evroligaškim centrima.

Ovaj mladi Amerikanac zaista ima potencijal, ali su godine pauze ostavile traga i jasno se vidi da mu nedostaju utakmice u nogama.

S obzirom da je Crvena zvezda veliki favorit kvota ja 2 je skoro zanemarljiva, zato treba igrati na poene. Na ovom meču očekujemo više od 153,5 poena.

Drugi meč igraju Partizan i Mega Leks. Oba tima imaju velike probleme. Kod Mege Nikola Rebić se povredio, a Rade Zagorac ima trovanje hranom i pitanje je da li će biti u kombinaciji za ovaj meč.

Aleksandar Džikić i veliki deo stručnog štaba  Partizana imaju problema sa virusom i velikom temperaturom, a to se proširilo i na tim. Marinković, Korpivica, Andrić te mladi Tanasković i Jovanović imaju problema sa virusom.

Ovako oslabljen Partizan možda i nije favorit u ovom meču, ali verujemo da će svi stegnuti zube i odigrati ovaj meč.

Verujem da će ovaj meč biti izuzetno neizvestan i zato predlažemo igru da će se završiti sa razlikom manjom od sedam poena. Na konačan rezultat sa razlikom od 1-6 poena Meridianbet kvota je 2,43 što nikako ne treba propustiti. Ovo je fiks dana!