Zvezda sa Vranjancima na terenu, a sa Arsenalom u glavi!

Zvezda sa Vranjancima na terenu, a sa Arsenalom u glavi!

Prošlo je tačno deset dana otkako je Crvena Zvezda doživela tuširanje hladnom vodom, koje su joj posle uzleta u Kelnu, priredili u Kruševcu fudbaleri Napretka!


Poraz od 1:0 nije uticao na poredak na tabeli Super lige Srbije, gde se Crveno-beli i dalje nalaze u vođstvu ispred Vojvodine i Partizana, ali je svakako znak da se nijedan protivnik ne sme potceniti, ma kako se zvao i ma koje takmičenje bilo u pitanju.

Trener Crveno-belih Vladan Milojević ukazuje upravo na potrebu najozbiljnijeg mogućeg pristupa utakmici šesnaestine finala domaćeg kupa koju njegovi fudbaleri igraju protiv Dinama iz Vranja u Beogradu.

Pored toga što su pred sezonu najavljeni ciljevi osvajanje oba domaća trofeja, ni protivnik, iako nastupa u drugoj diviziji srpskog fudbala, nije bezazlen kako to može da izgleda na prvi pogled.

Naime, Vranjanci su vodeća ekipa u Prvoj ligi Srbije i mnogi ih ističu kao najveće kandidata za promociju u viši rang, a njihovog trenera Dragana Antića hvali i sam Milojević.

Ohrabrenje pred nastupajući period u kome vicešampiona čeka i veliki okršaj sa Arsenalom u UEFA Ligi Evrope je povratak oporavljenih Savića i Rodića koji bi mogli da se nađu među jedanaest igrača koji će zaigrati od samog početka.

Razmišljanja gostiju se uglavnom svode na to da se pokažu u najlepšem fudbalskom izdanju, na čelu sa nekadašnjim golmanom Crvene Zvezde Milošem Vesićem koji se odlično snašao u Vranju i čija je velika zasluga što Dinamo u ligaškim mečevima nije primio nijedan gol pred svojim navijačima!

Pobeda domaćih je sigurna, pitanje je samo da li će biti izražena velikom razlikom, ili će Vranjanci skupo ”prodati kožu”.

Meridianbet kvote za ovaj susret se nalaze ovde.


29.9.2017. Zvezda otupela rogove Jarčeva iz Kelna!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *